_________________________________________________________________________Szolgáltatások ___

 

Zsírtalanítás - foszfátozás

Zárt technológiájú, nagynyomású, gőzborotvás mosóberenezésünk lehetővé teszi egyedi és sorozatgyártású vas, acél, alumínium, cink,réz, és egyéb könnyűfémek zsírtalanítását, foszfátozását 4,2 m hosszú x 1,1 m széles x 2,0 m magas méretben. 
 
 

A fémek felületén található zsír, olaj és egyéb szennyeződéseket eltávolítjuk, ezáltal a festék tapadása megfelelő lesz. A porfestésnek nagyon fontos része a zsírtalanítás. Ha az előkészítés nem megfelelő, a porfesték le fog jönni a felületről, mert nincs megfelelő tapadása. Több előkészítési forma ismert, mi a foszfátozást alkalmazzuk, mert a többi technológia ma már nem ad megfelelő eredményt. A foszfátozás alkalmazásával kiváló tapadóképességet biztosítunk a porlakk és a fémfelületek között. Az 50-55 fokon történő zsírtalanítás és foszfátozás alkalmával a szennyeződés átalakul, a munkadarabokat 140-150 fokon kemencében kiszárítjuk. A zsírtalanító és foszfátozó vegyszereink fő beszállítója a Henkel, mely által kiváló és korszerű anyagokat alkalmazunk, hogy a felülettisztítás tökéletes legyen.

Porfestés

Az elekrosztatikus porefstés, közismertebben szinterezés olyan technológiai eljárás, melynek során a fémtárgyak felületét egyenletesen, 40-120 mikron vastagságban, műanyag alapú festékporral szórják be. Az egyre jobban megnövekvő igények miatt manapság a fémtárgyak bevonatainak sok szempontnak kell hogy megfeleljenek. Ezek közé tartozik:    - egyenletesség
                                  - korrózióállóság
                                  - kopásállóság
                                  - időállóság
                                  - esztétikusság
                                  - nagy színválaszték

Az elektrosztatikus porfestés technológiájának köszönhetően a hagyományos kézi festéssel ellentétben tizedmilliméterre egyforma vastag réteget kap a munkadarab, ezért kiválóan alkalmas egyedi és sorozatgyártású munkadarabok alkalmazásánál.
 

Kérem, kattintson a 'lejátszás' gombra a video megtekintéséhez!

 

 
Az általánosan használt Ral színskála minden színének festését vállaljuk, mind beltéri, mind kültéri minőségben. A bevonatok készülnek struktúr és sima felülettel, valamint fényességük szerint mattól a selyemfényűn át a fényesig. Üzemünkben 600 féle szín közül választhat. Technológiai adottságaink lehetővé teszik, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni megrendelőink elvárásaihoz. Az elvégzett munkáink minőségét a szakembereink több éves gyakorlatán kívül az ISO 9001-és minőségirányítási rendszer, valamint fő festékbeszállítónk, a PULVERLACK, valamint szórástechnikánk gyártója, az ITW GEMA garantálják.

Lakkozás

Üzemünkben vállaljuk egyedi és sorozatgyártású színterezett, alumínium vagy rézzel bevont felületek lakkozását (korlátok, alufelnik, járórácsok, kerékpárok, díszburkolatok, kilincsek, címkék,stb), valamint minden olyan terméket, amelyek alkalmasak a lakkozásra színtelentől a színes lakkig bezárólag.

Beégető kemence

Technológiánknak és műszaki adottságainknak megfelelően bérmunkákat végzünk. A beégető kemence mérete:  4,2 m hosszú x 1,1 m széles x 2,0 m magas

A porfesték beégetése gázüzemű kemencében történik, ezzel is hatékonyan növelve az egyenletes beégetést, levegőkeringetéssel. A beégetés 180-200 fokon töténik, 10-20 perces technológiai idő betartásával. Beégető kemencénk méretei lehetővé teszik nagyobb méretű munkadarabok ( kerítéselemek, zártszelvények, csövek stb), illetve kisebb méretű munkadarabok nagy mennyiségű, egyidejű beégetésének sorozatgyártását.

Csomagolás, raktározás

Üzemünkben vállaljuk a termékek csomagolását, raktározását, targoncával történő le-és felrakodását, minden esetben egyedi megállapodás alapján.